نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند»

وقوع انفجار در پایگاه آمریکا در بغداد

منابع عراقی از شنیده شدن صدای انفجار در پایگاه آمریکا در مجاورت فرودگاه بین‌المللی بغداد خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 13
کد خبر: ۱۸۳۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عراقی، صبح امروز (شنبه)، خبر دادند که از پایگاه آمریکایی «ویکتوریا» در بغداد صدای انفجار به گوش رسیده است.

 

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» با اشاره به اینکه این پایگاه در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد واقع است، گزارش داد که تا لحظه انتشار این گزارش، منشأ صدا مشخص نشده و جزئیات بیشتری در دست نیست.

 

این در حالی است که رسانه‌های عراقی، اواخر ماه گذشته، نیز از سقوط یک کوادکوپتر در پایگاه آمریکایی ویکتوریا خبر داده بودند.

 

وبگاه «شفق نیوز» به نقل از یک منبع امنیتی در این خصوص گزارش داده بود که نیروهای آمریکا با پارازیت‌اندازی این کوادکوپتر را در مرکز آموزشی «دبلن» در فرودگاه بغداد سرنگون کردند.

 

شبکه «رووداو» هم خبر داده بود که این کوادکوپتر با خود موادمنفجره حمل نمی‌کرد و در حال تصویربرداری از پایگاه آمریکا بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار